Myter och sanningar om att tjäna riktiga pengar Online

Med så mycket falsk information på nätverket drömmer många människor om att ha extraordinär inkomst på internet på kort tid, men är det möjligt att tjäna pengar snabbt eller enkelt på Internet?

Vad du kan göra är att tjäna pengar på Internet genom att arbeta, precis som du gör det på traditionellt sätt, ja, genom att arbeta.

Vad skiljer nätverket från ett traditionellt kontor, är att du kan göra flera aktiviteter bara från din dator, Du kan bli din egen chef, du kan hantera dina tider, du kan spendera bättre tider med din familj, kort sagt, men att arbeta via Internet är inte mindre ansvarigt än att arbeta i ett traditionellt kontor.
Myter om att tjäna pengar online

Så glöm de irriterande videor, länkar, webbplatser och så vidare som erbjuder dig att tjäna 3,000 eller 5 5,000 i månaden gör mycket lite eller nästan ingenting.
1.- Genom att bara skapa en webbutik du kommer att tjäna en massa pengar, se mer!

Titta, nätbutiken är ett virtuellt företag, men inte för att det är virtuellt, det slutar vara fysiskt; jag förklarar: ett företag, det är ett företag och om du har ett företag är det uppenbart att du har produkter eller tjänster att sälja, dessa produkter eller tjänster är fysiska.

Om någon köpte du en produkt i din webbutik, inte du skicka dem det fysiska paketet av den produkt de köpt? Om någon behöver dina tjänster, inte du fysiskt visa upp för att godkänna villkoren? eller flyttar du inte dina händer åtminstone, för att skriva på din dator och leverera tjänsten till din kund? Och om du är engagerad i iprodukter, måste du också flytta fysiskt.

Så för allt detta arbete måste du investera och flytta, du kommer knappast att tjäna pengar om du inte gör det.
2.- Med att skapa en kanal på Youtube kommer jag att tjäna tusentals dollar

Det finns väldigt få YouTube-användare som lyckas leva på Youtube och tjäna pengar på sin kanal, så en del av grunden att det inte blir lätt att tjäna pengar på Yotube utan snarare motsatsen.

För att göra en bra kanal behöver du contingent sí ja, okej, bara med din smartphone kan du spela in, men för att göra något som verkligen fångar ögat behöver du åtminstone ett arbetslag.

Tänk alltid att det tar mycket tid, pengar och ansträngning att skapa en grupp prenumeranter på en youtube-kanal. Vi förnekar inte det, du kan göra det ensam, men än en gång: med ansträngning, investering, engagemang, kreativitet, bildning och tro.
3.- Skapa en webbplats eller blogg och leva från det enkelt från första stund

Det finns många yrkesverksamma som börjar med lust och entusiasm sitt personliga projekt med skapandet av sin blogg, men ibland händer det att de inte har den nödvändiga träningen för att känna till mognadsstadierna i en blogg som gör att du kan tjäna pengar på ditt arbete på det.

Liksom allt tar det tid, ansträngning, beständighet och tro. Många bloggare lyckas efter år av arbete. Titta här.
4.- Live genom att göra undersökningar, klick eller andra lögner

På internet finns det mycket information om att göra enkla pengar, bara sitta, skriva, klicka, fylla i undersökningar och andra lögner. Jag förnekar inte att pengar görs, men inte vad du är lovad; de säger att du kommer att tjäna mellan 500 och 5000 dollar i månaden, att allt beror på dig.

Tja kanske du kan tjäna ett liknande belopp, så länge du ägnar cirka 16 timmar om dagen och du får jobb från flera företag. Frågan är hur är det med de timmar som ägnas åt din familj som du blev lovad? hur är det med den ekonomiska friheten du fick höra om? Om vi förslavas med arbete, finns det ingen frihet.