Fyra gripanden på halvön för innehav och bortskaffande av “lustgas patroner”

Det här är två utlänningar och två medborgare, vars arrestering ägde rum under relevanta kontroller när de befanns ha och ha till salu flaskor-ampuller och ballonger, som innehöll lustgas patroner.

köp billig lustgas patroner i Stockholm med expressleverans

Specifikt hittades 821 flaskor och beslagtogs innehållande skrattgas, 1.178 ballonger (genom vilka de andas in i gasen), 7 metalldrivningsanordningar (genom vilka de fyller ballongerna) samt mängden 525 Euro skriver Skolparty.se.

köp billigast lustgas i Stockholm expressleverans

Den preliminära undersökningen utförs av polisavdelningen i Hersonissos, medan de arresterade kommer att tas till åklagaren i Heraklion.

köp billig lustgas i Stockholm expressleverans

Lustgas eller “skrattgas”
Detta ämne har översvämmat turistmarknaden på Kreta de senaste åren och särskilt i områdena Hersonissos och Malia, eftersom de är områden som varje år besöks av turister i ung ålder där denna gas är ganska utbredd.

köp lustgas tub i Stockholm expressleverans

Användningen av gas-läkemedlet görs sedan genom inandning från en ballong, vilket orsakar eufori och skratt medan du slappnar av muskulaturen och känslorna.

köp lustgas billigt i Stockholm expressleverans

Olyckan är att det är ett ämne som inte är förbjudet och man kan hitta det var som helst och har gjort sitt utseende i många turistmål som Malia och Hersonissos, där andra fall har registrerats tidigare.

köp från lustgas butiken i Stockholm expressleverans

Det är lustgas eller lustgas, även känd som skrattgas, hilariserande gas, Nitro eller NOS, det är en kemisk förening med kemisk formel N2O som tillhör kväveoxider. Vid rumstemperatur är den färglös, icke brandfarlig gas, med en lätt söt lukt och smak. Det används i kirurgi och tandvård på grund av dess anestetiska och analgetiska verkan.

köp lustgas med hemleverans i Stockholm