Enkel installation av VPN

Vi svarar på frågan “Hur man ställer in en bästa vpn-tjänster för att surfa anonymt och komma åt svt play utomlands?” under hela det här kapitlet. Den mest uppenbara och effektiva metoden är att använda sig av en VPN-tjänst. Eller så kan du prova en annan metod – bygga din egen VPN med OpenVPN.

Om det enda syftet att konfigurera din egen VPN på Android eller Mac är att spara på VPN-prenumeration, gör det inte. Du behöver en dedikerad server, vilket är 10-100 gånger dyrare jämfört med det genomsnittliga VPN-servicepriset 2020. På så sätt har du bara en VPN-plats. Du behöver en ny dedikerad server för varje plats.

Bästa VPN-tjänster – VPNS.se

När du väljer tjänster börjar du använda VPNS.se om 1-3 minuter. Bortsett från det, får du tillgång till flera hundra servrar över hela världen. Dessutom har du en möjlighet att använda flera prylar på once.h

Vi rekommenderar att du använder VPN-tjänster. Det är bekvämare, enklare och säkrare, i allmänhet än en VPN konfigurerad på egen hand.

För att konfigurera en VPN ska du ladda ner och installera appen/mjuk av den valda VPN-tjänsten och starta den (bra VPN-leverantörer erbjuder mjuk för PC, macOS, Android, iOS och Linux). Gjort! Du lyckas ansluta/koppla från till/från VPN, välja en plats och använda många andra ytterligare tjänster.